38% af danskerne vil være selvstændig

Drømmen om at være sin egen chef ligger dybt i mange mennesker. Undersøgelser viser nemlig, at antallet af danskere, der har lyst til at starte egen virksomhed er fordoblet på bare 3 år. De fleste gør imidlertid ikke deres drøm til virkelighed, oftest grundet en eller flere af følgende udfordringer: mangel på kapital, den rette viden og idé, eller usikkerhed om en tilværelse uden fast indtægt. Med vores forretningsmulighed er disse udfordringer ikke længere en hindring.

Ekstra Indtægt har fundet løsningen!

Som selvstændig med vores forretningsmulighed kan man starte med minimal kapital. Mange har eksempelvis startet deres egen virksomhed for under 2000 kr. Man indgår i et professionelt team, som med baggrund i mere end 20 år erfaring har udviklet et helt nyt og banebrydende koncept, som man vil blive undervist og trænet i for at opnå størst succes.

Det er ikke alle der egner sig til at blive selvstændige

At være sin egen chef kræver en særdeles god arbejdsdisciplin og sandheden er, at mange mennesker ikke egner sig til et arbejdsliv uden en chef til ”at svinge pisken”. Af samme årsag stiller vi naturligvis krav til vores nye samarbejdspartnere.