Leverandøren tager sig af produktudvikling, administration, distribution og 99% af papirarbejdet. Vores opgave består i at markedsføre deres produkter og serviceydelser indenfor af sundhed og wellness ved hjælp af vores koncept - og de betaler os godt for det. Vores målgruppe er ikke forbrugere, der går efter billige løsninger, men snarere forbrugere, som gerne vil drage fordel af at købe kvalitetsprodukter via det attraktive distributionssystem.

Er du den, vi leder efter?

Er du en af dem, vi vælger at indgå samarbejde med, kan du selv afgøre, om du blot vil supplere din nuværende indtægt, eller om du vil have en fuldtidsindtægt, gøre karriere og arbejde på at blive økonomisk uafhængig.

Det næste skridt i vores procedure er, at udfylde vores onlinetest på næste side. Den vil fortælle både os og dig selv, om du egner dig til at blive selvstændig. Hvis du egner dig, vil vi bede dig skrive lidt omkring dig selv. Herefter kontakter vi dig pr. telefon for at vurdere om du er en af dem, vi vælger at invitere til en samtale.