Med afsæt i mere end 20 års erfaring inden for salg og markedsføring, tilbyder Ekstra Indtægt en attraktiv karrieremulighed som selvstændig uden, at man behøver at opgive sit nuværende arbejde.

Man vil få ansvaret for egen kundeportefølje, hvor man med vores koncepter og store erfaringsgrundlag får en professionel og gennemtestet løsning for sine kunder. Man bestemmer selv omfanget af sit arbejde, det eneste det kræver af er, at man er udstyret med en computer med internetadgang, en telefon og en masse gåpåmod - så sørger vi for resten.

Vi giver adgang til egen webshop, eget web-kontrolcenter, markedsføringskoncepter, en køreplan for at komme i gang, træning, kursusforløb og ikke mindst de mest fantastiske danskproducerede produkter.

Hvordan er situationen på arbejdsmarkedet i dag?

Som tiderne er blevet, kan man ikke længere føle sig sikker i sin arbejdssituation, selvom man har vist loyalitet til den samme arbejdsplads i mange år. Vi ser folk, der har viet mange år af deres liv til én arbejdsplads, som pludselig i deres bedste alder, står uden arbejde og med formindskede chancer for nyt job. Derfor er der flere og flere, der overvejer at blive selvstændige.